Da natta kom og bålet hadde brent ut var himmelen skyfri. Våre venner fikk lov å sove i teltet mens vi inntok hver vår Ticket to the moon-hengekøye. Da vi våknet skintet sola fra skyfri himmel, Birgitte hadde allerede gått en tur med Sääksi og kokekaffen var klar på bålet. Bedre måte å våkne på finnes ikke!

 

#liveterbestute

ST. HANS

I HENGEKØYE

25.06.2017 14:00 - STOKKEN

Mange lurer på om vi snart skal padle over Skagerrak - planen har jo hele tiden vært å få det gjort i løpet av mai. Svaret på det har vi ikke, men vi er klare. Veldig klare! Utfordringen er at været (da spesielt vinden) har vært veldig ustabilt og det har blåst for mye i Skagerrak etter at vi hadde generalprøven i april. Skullle vi hatt med oss følgebåt ville vi nok antakelig ha prøvd oss på krysset allerede, men siden vi skal være helt alene ute på havet vil vi være sikre på at været ikke gir oss unødvendige utfordringer. Sikkerhet er viktigst, så vi får bare være tålmodige. Værvarselet blir dobbeltsjekket daglig.

 

I mellomtiden holder vi kroppene i gang med padling, rulleski, sykling og løping. Siste padletur var på selveste St. Hans. Vi fikk besøk av to gode venner og tok oss en overnattingstur.

 

Da vi dro fra Marvika var det litt regn i lufta, sterk vind og egentlig ganske ukoselig vær. Vi valgte likevel å stole på værvarselet og var rigget med telt, hengekøye, kalde øl og god mat. Da vi ankom Stokken hadde regnet gitt seg og vi fant ei rolig vindstille bukt, rigget oss klare og fikk fyrt topp et bål. Plutselig ble det skikkelig St. Hans-stemning likevel.

KONTAKT

Riskestien 19B

4635 Kristiansand

9 3456 888

GENERELT

 

Vi har et mål om å padle fra Danmark til Norge. Alt av forberedelser er unnagjort, nå venter vi bare på et værvindu... følg med!

Padleparet © 2016 - 2018

 

Bilder kan kun benyttes etter avtale.