PADLING

I GROV SJØ

28.06.2016 16:37 - KRISTIANSAND

Søndag ettermiddag var det på tide med en god treningstur igjen. Det blåste 12.7 m/s i kastene ute i fjorden, så det ble en hard treningsøkt med mye motvind og grov sjø - perfekt for å trene padlemusklene.

 

Vi padlet fire timer sammenhengende og fikk lagt inn pauser mer eller mindre i henhold til plan for havkryssingen, dvs. 40 min. padling og 5 min. hvile. Gjennomsnittshastigheten lå litt under det vi har som mål, men i den slags vær kan en ikke forvente annet.

 

Turen gikk fra Hånesbukta, ut Topdalsfjorden via Marvika, på innsiden av Kjeltringholmen før vi rundet Dvergsnestangen og inn kanalen som deler Herøya. Ved Tømmerstø snudde vi og vendte baugen hjemover på innsiden av Teistholmen og omtrent samme vei tilbake rundt Dvergsnestangen. For å få litt ekstra bølger på hjemveien gikk vi mellom Sjursøya og Revholmane og inn hele Topdalsfjorden igjen. Tilsammen 21 kilometer padling, tilsvarende 18% av havkryssingen.

 

Det var regn, vind, overskyet og kun små innslag av sol hele veien, altså skikkelig dårlig sommervær - og da er jo padling i tørrdrakt en ypperlig utendørsaktivitet. Se bare her:

 

 

KONTAKT

Riskestien 19B

4635 Kristiansand

9 3456 888

GENERELT

 

Vi har et mål om å padle fra Danmark til Norge. Alt av forberedelser er unnagjort, nå venter vi bare på et værvindu... følg med!

Padleparet © 2016 - 2018

 

Bilder kan kun benyttes etter avtale.