NYTTÅRSTUR

PÅ RINGKØBING FJORD

02.01.2017 12:00 - RINGKØBING

2016 er nå historie - og for noen historier det har blitt. Minnene fra alle padleturene er mange og vi står klare for nye turer nå i 2017. Dette året blir ekstra spesielt for oss siden vi nå kan si at det er i år vi skal krysse Skagerrak! Og det er ikke lenge til... en godværsdag i april/mai står vi klare på kaia i Hirtshals med tørrdrakter, kajakker og en haug med utstyr klare for en skikkelig tålmodighetsprøve.

 

Vi vil fortsette med å ha minst én langtur i måneden de neste tre, fire månedene og fremover vil ingen av langturene være på mindre enn ti timer. Samtidig vil vi nok også ut på litt kortere koseturer.

 

I romjula tok vi Superspeed over til Hirtshals - omtrent nøyaktig den ruten vi skal ta på vår havkryssing senere i år, men med en helt annen komfort. Den deilige bufféen i Catch Me If You Can står i stor kontrast til grovbrød og kald pasta som vi planlegger å ha med oss senere. Da må vi nøye oss med å kun vinke til passasjerene.

 

Etter en fin nyttårsfeiringi Varde dro vi 2. januar på årets første tur og denne gang var vi tilbake på Ringkøbing Fjord i Danmark. Turen startet i Stauning Havn og vi fikk noen timer ute på fjorden. Fra morgenen av var det helt vindstille og en fantastisk soloppgang, men i god dansk stil blåste det opp utover dagen og vi fikk en god medvind på vei hjem.

 

Her er det noen bilder fra turen. Lengre nede ligger det også et par videosnutter.

 

 

Her er et par videosnutter fra turen.

Videoen er et sammendrag av hele turen og du kan se hvordan været skifter fra vindstille til sterk vind. Heldigvis hadde vi sol hele veien..

Denne videoen er laget for å teste slow motion med vårt nye GoPro Hero 5 kamera. I filmen vises én av våre to håndholdte vanntette VHF-radioer fra Telenor Kystradio.

KONTAKT

Riskestien 19B

4635 Kristiansand

9 3456 888

GENERELT

 

Vi har et mål om å padle fra Danmark til Norge. Alt av forberedelser er unnagjort, nå venter vi bare på et værvindu... følg med!

Padleparet © 2016 - 2018

 

Bilder kan kun benyttes etter avtale.