TEMA FOR

PADLERE

 

Å ha en VHF-radio i kajakken gir deg som kajakkpadler mange muligheter og kan være noe av det viktigste sikkerhetsutstyret du har med deg på tur. Her går vi gjennom det grunnleggende og kommer med noen gode råd.

PADLETEKNIKK

Om du bruker kajakk for å leke litt utenfor hytta eller om du skal padle over Skagerak så kan riktig teknikk både øke gleden og minske risiko for skader. Her går vi gjennom de viktigste og grunnleggende teknikkene for kajakkpadling.

Etter utallige turer, hovedsaklig i områdene mellom Lillesand og Kristiansand, har vi opparbeidet oss noen erfaringer. Her gir vi deg noen gode forslag til hvor du kan legge din neste tur.

MAT FRA SJØEN

Sjøen er full av god mat. Fisk har alle smakt, de fleste har også smakt blåskjell, men hva med Stillehavsøsters? Eller tang? Vi tar deg gjennom noen delikatesser fra havet og kanskje kan du bruke dette til å imponere padlevennene dine neste gang dere er ute?

Nødvendig utstyrsnivå avhenger av erfaring, type tur og været. Her går vi gjennom alt utstyret vi har tilgjengelig for enhver padletur.

TRENINGSØVELSER

MED PT-BIRGITTE

Som aktive padlere finnes det mange øvelser som kan være smarte å trene for å bli enda bedre. Fokus bør være fordelt på både styrke og bevegelighet. Personlig trener Birgitte, og kanskje verdens første kvinne til å padle over Skagerak, tar deg gjennom noen gode øvelser for dette.

KONTAKT

Riskestien 19B

4635 Kristiansand

9 3456 888

GENERELT

 

Vi har et mål om å padle fra Danmark til Norge. Alt av forberedelser er unnagjort, nå venter vi bare på et værvindu... følg med!

Padleparet © 2016 - 2018

 

Bilder kan kun benyttes etter avtale.