HVEM

ER VI?

 

Vi er to friluftsinteresserte mennesker som planlegger å padle over Skagerrak i kajakk uten følgebåt. Turen vil bli i perioden april - mai 2017. Her kan dere følge oss underveis i planlegging, forberedelser og gjennomføring av turen. Siden vil handle om alt fra de små koselige turene i skjærgården her på Sørlandet til treningsturene som blir lengre og lengre etterhvert som vi nærmer oss den store dagen.

 

Mange spør oss hvorfor vi vil padle over Skagerrak. Svaret er enkelt; fordi vi kan. Siden vi kjøpte kajakker har dette vært en stor drøm. Ved å gjennomføre dette vil vi vise at det meste er mulig ved å være målbevisste. Vi prioriterer sikkerhet veldig høyt og vil ikke overlate noe til tilfeldighetene. Vi vil trene på alt som kan skje der ute på havet og fokuserer på å ha kontroll på nødvendig sikkerhetsutstyr. Alt dette vil du etterhvert kunne lese mer om på denne siden.

Birgitte

Heldgaard

Kommer fra: Ølgod, Danmark.

Født: 1984

Jobb: Personlig trener, Sats Elixia Kjøita

 

Birgitte er utdannet fysioterapeut, noe som kan komme godt med i forberedelsene. I tillegg til padling er hun veldig glad i løping, fjellturer og å gå på ski. Den sterkeste siden hennes er at hun er i god fysisk form.

Preben

Løite

Kommer fra: Kristiansand, Norge.

Født: 1983

Jobb: EPC Manager, MacGregor Norway

 

Preben er vanligvis fotograf og forfatter etter turene. Han har en lidenskap for livet på sjøen, men trives også godt på terrengsykkel, fjellturer og på ski.

SKAL PADLE OVER SKAGERAK I KAJAKK

 

-Dersom vi lykkes, blir min samboer den første kvinnen som har krysset Skagerak på denne måten.

 

Følg bloggen vår i Lokalsporten i Fædrelandsvennen.

Fra Danmark til Norge i kajak

 

Til foråret planlægger Birgitte Heldgaard og kæresten Preben Løite at krydse Skagerrak i kajak. Turen går fra Hirtshals til Ulvøysund sydøst for Kristiansand, hvor "padleparet" bor.

 

Les resten av artikkelen her.

KONTAKT

Riskestien 19B

4635 Kristiansand

9 3456 888

GENERELT

 

Vi har et mål om å padle fra Danmark til Norge. Alt av forberedelser er unnagjort, nå venter vi bare på et værvindu... følg med!

Padleparet © 2016 - 2018

 

Bilder kan kun benyttes etter avtale.